© 2017-2019 MINDCAMPUS B.V. | MINDCAMPUS MediaAlgemene voorwaarden | Privacy

  • LinkedIn Social Icon

Slechts minder dan 10% van de commerciële opleidingsinstituten in Nederland heeft het predicaat 'Cedeo-erkend'. Daarom zijn we erg trots op deze erkenning die laat zien dat onze HR Academy en F-Academy aantoonbaar in de vorm van kwalitatieve en kwantitatieve criteria naar tevredenheid opleidingen verzorgt. Voor de periode 2018-2020 heeft deze Cedeo-erkenning extra glans door de hoogste gemeten klanttevredenheid van de vier verleende erkenningen, van maar liefst 95,4%!

FACILITY MANAGEMENT MAGAZINE (FMM) HEET NU F-FACTS
FMM ACADEMY HEET NU F-ACADEMY 

15 oktober 2017

FMM.nl en Facility Management Magazine dragen vanaf nu de nieuwe naam F-Facts, facility platform. Ook de bijbehorende opleidingssite FMM Academy is van naam veranderd en heet nu F-Academy, facility opleidingen (F-Academy.nl).

Waarom deze naamsverandering? In de eerste plaats omdat de oude naam al lang niet meer de lading dekte. Naast een magazine bieden we facility professionals vakinformatie via het web, e-mail, social media, opleidingen en events. Vandaar de nieuwe naam: F-Facts, facility platform.

Ook de vacaturesite Facility-info.com en het FMM Rapportencentrum zijn meegenomen in de naamswijziging en heten nu respectievelijk F-Facts Jobs en F-Facts Rapporten.

 
MANAGEMENT BUY OUT
BIJ WEKA BUSINESS MEDIA B.V.

 

7 juli 2017

Opleidings- en mediabedrijf WEKA Business Media uit Amsterdam is door WEKA Holding verkocht aan het zittende management Nathalie Lusink en Pieter Lieverse. Met de overname heeft de onderneming ook een nieuwe naam gekregen: MINDCAMPUS.

 

Onveranderd blijven daarbij de merknamen van het bedrijf voor de opleidings- en media-activiteiten voor HR- en facility management:  HR Academy(.nl), HR Praktijk(.nl), HR Strategie(.nl), Facility Management Magazine (fmm.nl), FMM Academy(.nl) en Facility-info.com. 

 

De management buy ondersteunt de verdere ontwikkeling van het bedrijf als een wendbare en ambitieuze netwerkorganisatie met focus op de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten. 

 

"Het is voor ons een mooie kans om het bedrijf te kunnen kopen en daarmee de richting voor de toekomst te versterken. Voor het team, de partners en de klanten verandert er weinig. Omdat Nathalie Lusink en ik al lang aan het bedrijf verbonden zijn, zullen we ook na de overname samen als directie de huidige strategie blijven doorvoeren" aldus Pieter Lieverse.

 

Door de management buy out heeft de WEKA Group geen onderneming meer in Nederland. Desondanks blijft haar strategie ongewijzigd om naast autonome groei ook door overnames en deelnemingen de activiteiten van WEKA Holding uit te breiden. 

MINDCAMPUS KRIJGT CEDEO-ERKENNING MET SCORE VAN 95,4%
TEVREDEN KLANTEN BIJ HR ACADEMY EN F-ACADEMY 

14 februari 2018

Certificeringsorganisatie Cedeo heeft MindCampus opnieuw voor twee jaar het predicaat 'Cedeo-erkend' verleend voor de programma's van HR Academy en F-Academy. De tweejaarlijkse erkenning is voor het vierde achtereenvolgende keer verleend. Dit keer met een record hoge klanttevredenheid van 95,4%!